Om SpeedDating
Litt mer informasjon om SpeedDate.

1

Registrer deg på SpeedDate.no

Å registrere seg på SpeedDate.no er veldig enkelt, og tar kun noen minutter. Fyll ut skjemaet til høyre og trykk "Registrer", og du er innlogget i løpet av få minutter.

2

Meld deg på events

I menyen på høyresiden kan du se hvilke events som er i fremtiden. Hvis du ser noe i nærheten av der du bor, kan du melde deg på med noen enkle museklikk. Betalingen for eventet skjer trygt gjennom betalingsløsningen Netaxept, og SpeedDate.no får aldri tilgang til noen av dine sensitive data.

3

Møt opp og kos deg

Møt opp på eventet og treff mennesker. Du er helt anonym, skjult bak kallenavnet du valgte da du registrerte deg. Hvis du finner noen du syns er interessante, kan du logge deg på her og markere dem som interessante. Dersom personen synes du virker interessant, vil kontaktinformasjon til personen bli tilgjengelig for begge.

 

Hvordan er det å gå på SpeedDate-events?

SpeedDate-eventene er strukturert sosialisering. På vanlige SpeedDate-event matcher vi best mulig opp antallet menn og kvinner, og alle får snakke med alle. Verten vår ringer i klokken når tiden er utløpt; vanligvis mellom 3 til 5 minutter. Akkurat så lenge at du rekker å få et ekte inntrykk av personen du snakker med, samtidig som det ikke blir kleint hvis det ikke er en match. Det er ikke behov for å fylle ut matchkort når du er på stedet, det gjør du når du kommer hjem ved å logge deg på her.

 

Det er viktig å være klar over at dersom du matcher med en deltager på noen av våre events, vil vi automatisk utveksle din epostadresse og ditt telefonnummer med denne brukeren, samtidig som du får tilgang til den andre brukerens informasjon. Vi sender også ut en match-mail dersom du får en match mens du ikke er pålogget.

Er det noe mer du lurer på? Ta en titt på vår FAQ. Lykke til!

Lurer du på noe?


Dersom du har spørsmål eller problemer med å bruke siten, ta kontakt med Lars Thomas Denstad på 98260323.
Du kan også sende en epost til info@speeddate.no.

SpeedDate-arrangement

Det er for øyeblikket ingen registrerte arrangementer.

SpeedDate.no på Facebook

Lik og bli med i trekningen av gratis adgang til events!

Anbefalinger

Customer Testimonails

Supert vors, truffet mange flotte gutter og jenter, fått mange nye venner og større nettverk. Leter fortsatt etter den rette gutten, men heldigvis flere speeddater i vente <3

Jente, 26 år Oslo
Customer Testimonails

Jag var lite nervös inför arrangemanget, lärde mig därför några extra frågor till damerna, men väl där var det väldigt god stämning å SHIT så kul det var. Många fina och intressanta tjejer. Efter gick jag vidare ut tillsammans med några från eventet och fortsatte festa! Rekommenderas!

Svensken, 27 årOslo
Customer Testimonails

Etter å ha deltatt på speeddate har jeg ikke hatt mangel på dater, møtt masse interessante gutter og 1 jeg nå har datet i lang tid. Anbefales på det varmeste ;)

Jente, 27 år Oslo
Customer Testimonails

Bedre vorspiel enn dette finner du ikke!

Mann, 25 årBergen