De fleste har sett speeddating på TV, men ikke alle har deltatt selv, og har spørsmål om hvordan det fungerer i praksis. Her er spørsmålene vi får oftest, med tilhørende svar.

Hvordan er det å gå på SpeedDate?
Isabelle Karlsson har skrevet en artikkel om sine opplevelser på ett av våre arrangementer. Du kan lese den her.
Hva betyr det at prisen er krysset over når man ser på arrangementsdetailene?
Vi opererer med såkalte "Early Bird"-priser, det vil si at jo før du melder deg på, jo rimeligere blir det. Hensikten med Early Bird-priser er, i tillegg til at det blir rimeligere for dere, at det blir lettere for oss å se tidlig om et arrangement kan avholdes.
Hva er det som skal til for at et arrangement blir avholdt?
Hvis det er for få påmeldte, eller hvis kjønnsfordelingen er for skeiv, blir arrangementet avlyst. Du vil da få valget mellom å bli med på et fremtidig event, eller, dersom du heller ønsker det, få pengene tilbake. Når et arrangement begynner å bli fullt, vil du kunne se på detaljsiden hvor mange plasser der er igjen av hvert kjønn.
Hva skjer når man melder seg på arrangementet?
Når du melder deg på arrangementet, vil du få en påminnelse på SMS samme dag arrangementet er. Hvis du laster opp profilbilde, vil det ikke bli synlig for noen. Bildet er kun synlig for mennesker du har møtt i virkeligheten.
Hva er det som skjer når man møter opp på et arrangement?

Det første man gjør når man møter opp på et arrangement er å snakke med verten vår. Han sørger for at du får penn og papir, slik at du kan notere ting om menneskene du møter. Du får også en navnelapp, slik at du kan fylle inn nicket ditt. De andre deltagerne vet ikke hva du heter på ordentlig.

Når alle deltagerne har blitt sjekket inn, forteller verten litt om historikken bak SpeedDating, og forklarer deg hvordan roteringen fungerer. Vi har på forhånd satt ut nummer på bordene for å gjøre det enklere å følge med.

Hva skjer etter arrangementet? Hvorfor har dere ikke matchkort?

Vi bruker ikke matchkort på SpeedDate.no. Vi har istedet mulighet for å matche her på portalen. Alt du trenger å gjøre er å logge deg på etter arrangementet, så blir du presentert en liste med medlemmer du har møtt nylig. Etter at du har vært på et arrangement har du 7 dager på å klikke på medlemmet at du liker ham/henne.

Dersom det blir en match får du enten umiddelbar beskjed, ved at medlemmet legges i din kontaktliste (hvis medlemmet har klikket "lik" på deg først) eller så vil du få en epost om at det er en ny match.

Er det ikke vanskelig å huske hvem de forskjellige menneskene er?
Jo! Det er ganske vanskelig å huske, selv om du bare møter 15 stykker. Vi har derfor lagt inn muligheten for å laste opp profilbilde. Dette bildet blir kun synlig for mennesker du har møtt på treffene våre. Det er såklart også viktig å huske å ta notater om menneskene du møter. Anbefaler alle å faktisk laste opp profilbilde.
Hvilken informasjon er det som utveksles?
Ved match utveksles både telefonnummer og epost. All personlig informasjon er såklart helt privat helt til du velger å matche med noen.
Jeg har fått en epost om at noen liker meg! Hvordan vet jeg hvem det er?
Å sende "liker" er anonymt på SpeedDate.no. Du får kun vite hvem den andre personen er når det blir match. Du kan derfor trygt legge til de du liker; de får bare vite hvem du er hvis de liker deg også. Men det er klart det er litt ekstra spennende (or kanskje irriterende) å få vite at noen liker deg uten at du vet hvem det er.
Hvilken aldersgruppe er det som møter opp på arrangementene?

De fleste arrangementene vi arrangerer har laveste aldersgrense på 20 år og en anbefalt øvre aldersgrense på 45. Gjennomsnittlig alder på registrerte medlemmer på SpeedDate.no er nå 30 år.

Gjennomsnittlig alder for jenter er 29 år, og for gutter er den 31 år. Merk at det alltid er avvik fra disse gjennomsnittene, så dersom du befinner deg innenfor anbefalt aldersgrense går ting somregel svært bra.

Hvordan virker kupongsystemet?
Hvis du har vært så heldig å få en kupong, skriver du inn kupongkoden etter at du har klikket på påmeldingsknappen. Den rabatterte prisen vises da før du går til betalingsløsningen.
Hva skjer hvis et arrangement blir avlyst?
Om vi ser oss nødt til å avlyse et arrangement underretter vi om dette så tidlig som mulig. Pengene blir selvsagt tilbakeført.
Hva hvis jeg har andre spørsmål?
Da sender du en epost til info@speeddate.no.

SpeedDate-arrangement

Det er for øyeblikket ingen registrerte arrangementer.

SpeedDate.no på Facebook

Lik og bli med i trekningen av gratis adgang til events!

Anbefalinger

Customer Testimonails

Supert vors, truffet mange flotte gutter og jenter, fått mange nye venner og større nettverk. Leter fortsatt etter den rette gutten, men heldigvis flere speeddater i vente <3

Jente, 26 år Oslo
Customer Testimonails

Jag var lite nervös inför arrangemanget, lärde mig därför några extra frågor till damerna, men väl där var det väldigt god stämning å SHIT så kul det var. Många fina och intressanta tjejer. Efter gick jag vidare ut tillsammans med några från eventet och fortsatte festa! Rekommenderas!

Svensken, 27 årOslo
Customer Testimonails

Etter å ha deltatt på speeddate har jeg ikke hatt mangel på dater, møtt masse interessante gutter og 1 jeg nå har datet i lang tid. Anbefales på det varmeste ;)

Jente, 27 år Oslo
Customer Testimonails

Bedre vorspiel enn dette finner du ikke!

Mann, 25 årBergen